Contacteer ons via WhatsApp

Team Beenice

Illustratie en ontwerp zijn onze passie! <3 Op zoek naar geboortekaartjes?

Dan zijn wij jouw ideale bezige bijtjes! Gedreven, flexibel en persoonlijk! <3

Anouk - Beenice

Anouk

“In 2015 heb ik Beenice opgestart met heel veel liefde voor ondernemen en voor ontwerp. Ik ben gedreven om je te helpen totdat de kaartjes voor jou helemaal ideaal zijn.

Het is zo leuk om mensen te helpen bij de aankondiging van zo'n belangrijk moment! Belangrijk vind ik een persoonlijke aanpak, het is gelijk of het nu op afstand is of face-to-face.

Zo ben je helemaal gerust!”

 
 

Sarah

“Ik ben altijd al een tekenaar geweest, en gefascineerd door illustraties voor kinderen. Bij Beenice kan ik mijn creativiteit kwijt in de ondertussen al ruime collectie geboortekaartjes. Vol motivatie werk ik aan elk nieuw geboortekaartje dat gekozen of gevraagd wordt. Het is telkens een uitdaging om er iets moois van te maken en ik word er zelf blij van als ik de ouders blij kan maken met een leuk ontwerp. Beenice, dat is gewoon mijn ding!”

Sarah - Beenice
Tom - Beenice

Terènce

"Na een jarenlange omzwerving langs de technische- en zorgsector heb ik uiteindelijk mijn passie gevonden in het grafische. Met veel plezier werk ik aan boeken, flyers, website's, ... en bied ik ondersteuning aan Anouk waar nodig."

 Ella
Esmée
Isaak
Jack
Jacob
Renée
Warre
Josephine
Emma
Giselle
Lindert
Alice